Car Mechanic

SZERVIZ

Továbbra is alacsony óradíjakkal dolgozunk!


Kérje akár gyári, vagy utángyártott alkatrészek beépítését. Cégünk a legszigorúbb minőségi szabványok alkalmazásával és szakképzett szerelők segítségével végzi munkáit kedvező árakon. Márkafüggetlen szervizünk minden típusú gépkocsi javítását vállalja.

A javításokat kiváló minőségben, rövid határidővel vállaljuk. Igény esetén a javítás idejére kedvezményes tarifájú csereautót biztosítunk.

A gépkocsik karbantartását ellátó műszaki szakember gárda a legmagasabb szakirányú végzettséggel rendelkezik. Az általános szakirányú tudást több éves javítói munka során szerzett tapasztalat és folyamatos szaktanfolyami továbbképzés egészíti ki.

 

Szervizre várva lehetősége van legújabb autóink tesztvezetésére!

AC Repair

KLÍMA JAVÍTÁS

A klímaberendezés szinte elengedhetetlen kelléke az autónknak. Ahhoz, hogy a nyári forróságban is hasznát vegyük, érdemes odafigyelni a karbantartására is. Minden bizonnyal Önnek is fontos a saját és az autóban utazók egészsége, így mindenképp ajánljuk, hogy a klíma tisztítását évente végeztesse el, valamint ezzel egy időben a pollenszűrő cseréje is javasolt.

Ha azt tapasztalja, hogy a klíma hatékonysága  nem megfelelő, nagy valószínűséggel nincs elegendő hűtőközeg a rendszerben, amit ellenőriztetni kell. Szervizünkben az ellenőrzés során a rendszerben lévő gázt lefejtjük, majd a gyári értékekre visszaállítjuk azt. Ellenőrizzük az esetleges szivárgást is.

Klímaellenőrzés: 15.000.- Ft-tól

Ózonos klímatisztítás: 5.000.- Ft-tól

FOGLALJON IDŐPONTOT

KAPCSOLAT

Budapest, Hajó u. 1, 1221 Hungary

(06 1) 229 2500

Engine