SZOLGÁLTATÁSOK

Továbbra is alacsony óradíjakkal dolgozunk!


Kérje akár gyári, vagy utángyártott alkatrészek beépítését! Cégünk a legszigorúbb minőségi szabványok alkalmazásával és szakképzett szerelők segítségével végzi munkáit kedvező árakon! Márkafüggetlen szervizünk vállalja minden típusú gépkocsik javítását!

A javításokat kiváló minőségben, rövid határidővel vállaljuk. Igény esetén a javítás idejére kedvezményes tarifájú csereautót biztosítunk.

A gépkocsik karbantartását ellátó műszaki szakember gárda a legmagasabb szakirányú végzettséggel rendelkezik. Az általános szakirányú tudást több éves javítói munka során szerzett tapasztalat és folyamatos szaktanfolyami továbbképzés egészíti ki.

 

Szervizre várva lehetősége van legújabb autóink tesztvezetésére!

VÁLASSZON SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÜL ÉS KÉRJEN IDŐPONTOT

SZERVIZ

MŰSZAKI VIZSGA

Előzetes bejelentkezés esetén 1 óra alatt levizsgáztatjuk gépjárművét!

Műszaki vizsgához szükséges dokumentumok:

Magánszemély esetén:

Forgalmi engedély

Érvényes kötelező biztosításról igazolás

Személyi igazolvány

Cég esetén:

Forgalmi engedély

Érvényes kötelező biztosításról igazolás

Cégkivonat és aláírási címpéldány (másolat)

 

Eredet vizsgához:

Adás-vételi szerződés

Törzskönyv

KLÍMA JAVÍTÁS

AC Repair

A klímaberendezés szinte elengedhetetlen kelléke az autónknak. Ahhoz, hogy a nyári forróságban is hasznát vegyük, érdemes odafigyelni a karbantartására is. Minden bizonnyal Önnek is fontos a saját és az autóban utazók egészsége, így mindenképp ajánljuk, hogy a klíma tisztítását évente végeztesse el, valamint ezzel egy időben a pollenszűrő cseréje is javasolt.

Ha azt tapasztalja, hogy a klíma hatékonysága  nem megfelelő, nagy valószínűséggel nincs elegendő hűtőközeg a rendszerben, amit ellenőriztetni kell. Szervizünkben az ellenőrzés során a rendszerben lévő gázt lefejtjük, majd a gyári értékekre visszaállítjuk azt. Ellenőrizzük az esetleges szivárgást is.

Klímaellenőrzés, töltés: 25.000.-ft-tól

Ózonos klímatisztítás: 5.000.-ft-tól

LAKATOLÁS-FÉNYEZÉS

Elem fényezés már 45.000 Ft + Áfá-tól! További információért hívja a +36-70-4500-526 telefonszámot, vagy foglaljon időpontot —>

A minőségi anyagoknak köszönhetően az autófényezés munkaideje lerövidül, sok esetben ez nem több mint 1-2 munkanap. Az autófényezés hőkamrás fényezőfülkében történik, amely nagyban hozzájárul a tökéletes minőség eléréséhez.

Karosszéria javítására, illetve az elemek fényezésére teljes körű garanciát vállalunk.

Természetesen cégünk nem csak apróbb sérülések javítására specializálódott, lehetőség van teljes autó, motor fényezésére, illetve spotfényezésre.

A spot fényezést azokban az esetekben használjuk, ha a sérülés nem túl mély valamint a fényezendő terület elhelyezkedése lehetővé teszi a spot fényezés alkalmazását. Ennél a javítási technológiánál nincs szükség a teljes elem fényezésére, a javítás az elemen belül történik, ezáltal nem változik a rétegvastagság, nincs értékcsökkenés.

Kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfeleink elégedettségére és az általunk elvégzett munka első osztályú minőségére.

Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek minden gépkocsi-típus javítása, fényezése területén, szaktudásukat folyamatosan a kor elvárásainak megfelelően belső és külső oktatás formájában fejlesztjük, így probléma megoldó képességük igen magas szintű a különböző javítási, fényezési technológiák területén. Produktív feladatokat ellátó karosszéria lakatos illetve autófényező kollégáink 5-20 éves munkatapasztalattal rendelkeznek.

Kedvezményes ajánlatunk:

300.000 Ft feletti javítás megrendelése esetén a gépkocsi javításának idejére rendkívüli, 50%-os kedvezménnyel csere gépkocsit tudunk biztosítani. /Kivéve , ha a biztosító fizeti./ Sőt, ha nekünk felróható okból határidőre nem készül el gépkocsija, a többlet napokra a bérautó költsége cégünk ajándéka!

Szolgáltatásaink:

Lakatos munkák

Elem fényezés

Fényszóró felújítás

Polírozás

Bérfújás

Csereautó

KAPCSOLAT

Budapest, Hajó u. 1, 1221 Hungary

(06 1) 229 2500

Engine