SZOLGÁLTATÁSOK

Továbbra is alacsony óradíjakkal dolgozunk!


Kérje akár gyári, vagy utángyártott alkatrészek beépítését. Cégünk a legszigorúbb minőségi szabványok alkalmazásával és szakképzett szerelők segítségével végzi munkáit kedvező árakon. Márkafüggetlen szervizünk minden típusú gépkocsi javítását vállalja.

A javításokat kiváló minőségben, rövid határidővel vállaljuk. Igény esetén a javítás idejére kedvezményes tarifájú csereautót biztosítunk.

A gépkocsik karbantartását ellátó műszaki szakember gárda a legmagasabb szakirányú végzettséggel rendelkezik. Az általános szakirányú tudást több éves javítói munka során szerzett tapasztalat és folyamatos szaktanfolyami továbbképzés egészíti ki.

Szervizre várva lehetősége van legújabb autóink tesztvezetésére.

VÁLASSZON SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÜL ÉS KÉRJEN IDŐPONTOT!

SZERVIZ

MŰSZAKI VIZSGA

Előzetes bejelentkezés esetén 1 óra alatt levizsgáztatjuk gépjárművét!

Műszaki vizsgához szükséges dokumentumok:

 • Magánszemély esetén:

  • Forgalmi engedély

  • Érvényes kötelező biztosításról igazolás

  • Személyi igazolvány

 • Cég esetén:

  • Forgalmi engedély

  • Érvényes kötelező biztosításról igazolás

  • Cégkivonat és aláírási címpéldány (másolat)

 

Eredetiségvizsgálathoz szükséges dokumentumok:

 • Adás-vételi szerződés

 • Törzskönyv

AC Repair

KLÍMAJAVÍTÁS

A klímaberendezés szinte elengedhetetlen kelléke az autónknak. Ahhoz, hogy a nyári forróságban is hasznát vegyük, érdemes odafigyelni a karbantartására is. Minden bizonnyal Önnek is fontos a saját és az autóban utazók egészsége, így mindenképp ajánljuk, hogy a klíma tisztítását évente végeztesse el, valamint ezzel egy időben a pollenszűrő cseréje is javasolt.

Ha azt tapasztalja, hogy a klíma hatékonysága  nem megfelelő, nagy valószínűséggel nincs elegendő hűtőközeg a rendszerben, amit ellenőriztetni kell. Szervizünkben az ellenőrzés során a rendszerben lévő gázt lefejtjük, majd a gyári értékekre visszaállítjuk azt. Ellenőrizzük az esetleges szivárgást is.

Klímaellenőrzés, töltés: 25.000.- Ft-tól

Ózonos klímatisztítás: 5.000.- Ft-tól

LAKATOLÁS-FÉNYEZÉS

Elem fényezés már 45.000 Ft + Áfá-tól!

További információért hívja a +36-70-4500-526 telefonszámot, vagy foglaljon időpontot.

A minőségi anyagoknak köszönhetően az autófényezés munkaideje lerövidül, sok esetben ez nem több, mint 1-2 munkanap. Az autófényezés hőkamrás fényezőfülkében történik, amely nagyban hozzájárul a tökéletes minőség eléréséhez. Karosszéria javítására, illetve az elemek fényezésére teljes körű garanciát vállalunk.

 

Természetesen cégünk nem csak apróbb sérülések javítására specializálódott, lehetőség van teljes autó, motor fényezésére, illetve spotfényezésre. A spotfényezést azokban az esetekben használjuk, ha a sérülés nem túl mély, valamint a fényezendő terület elhelyezkedése lehetővé teszi a spotfényezés alkalmazását. Ennél a javítási technológiánál nincs szükség a teljes elem fényezésére, a javítás az elemen belül történik, ezáltal nem változik a rétegvastagság, nincs értékcsökkenés.

Kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfeleink elégedettségére és az általunk elvégzett munka első osztályú minőségére.

Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek minden gépkocsitípus javítása, fényezése területén. Szaktudásukat folyamatosan a kor elvárásainak megfelelően, belső és külső oktatás formájában fejlesztjük, így problémamegoldó képességük igen magas szintű a különböző javítási, fényezési technológiák területén. Produktív feladatokat ellátó karosszéria lakatos illetve autófényező kollégáink 5-20 éves munkatapasztalattal rendelkeznek.

 

Kedvezményes ajánlatunk:

300.000 Ft feletti javítás megrendelése esetén a gépkocsi javításának idejére rendkívüli, 50%-os kedvezménnyel csere gépkocsit tudunk biztosítani. /Kivéve , ha a biztosító fizeti./ Sőt, ha nekünk felróható okból határidőre nem készül el gépkocsija, a többletnapokra a bérautó költsége cégünk ajándéka!

 

Szolgáltatásaink:

 • Lakatos munkák

 • Elem fényezés

 • Fényszóró felújítás

 • Polírozás

 • Bérfújás

 • Csereautó

KAPCSOLAT

Budapest, Hajó u. 1, 1221 Hungary

(06 1) 229 2500

Engine